lördag 31 december 2011

NYÅRSAFTON !

Idag har jag skrittat en runda barbacka på världens bästa Cilla. Sen när jag kom hem fick Cilla sitt middags hö. Efter det fixade jag lite i stallet. Och  funderade på hur 2012 ska bli jag hoppas att det blir ett bra år !. Senare ikväll ska vi här hemma äta lite god mat och chokladpudding till efterrätt det blir gott.

Sen ska jag kolla lite när grannarna skjuter raketer. Själva ska vi inte göra för hästarna kan bli lite rädda.






GOTT NYTT ÅR ALLA !

fredag 30 december 2011

LUGN DAG !

Idag har jag varit hemma själv hela dagen . Och inte gjort så mycket mer än att fixa stallet, fylla vatten ihagen och ta hand om kaninen. Jag har även baka negerbollar med oboy i stället för cakao . Fast det smakade likadant som när man har cakao i. Jag har också försökt få tag i någon som kunde va . Men antingen så kunde dom inte eller så svarar dom inte.  Imorgon är  det nyårsafton det blir kul . Då blir det år 2012. Det blir nog ett bra år , Hoppas jag  ialla fall.




FORTSATT TREVLIG KVÄLL ALLA !

torsdag 29 december 2011

kallt och blåsigt !

Idag började jag dagen med att äta frukost. Sedan gick jag ut i stallet och fixade lite. Efter det tog jag in Cilla och borstade henne för att jag skulle ut och rida med en kompis. Det gick jättebra att rida . Sen gick jag in tittade en stund på teve. Efter det cyklade jag och mamma till det andra huset och målade lister det blev jättefint !

FORTSATT TREVLIG KVÄLL ALLA !

tisdag 27 december 2011

nöjd !

Idag har jag varit lite i det andra huset . Jag och mamma har spikat lister det blev väldigt bra. Inan dess var jag med mamma och jobbade på coop det gick med bra


FORTSATT TREVLIG KVÄLL ALLA !

måndag 26 december 2011

Dumma mig !

Idag var jag, mamma och Pär- Ola i Kristianstad och skulle handla på rean. Men det var ju inte alls mycket varken kläder eller skor på rea. Det ända jag köpte var en halsduk som man virar runt halsen i biege och två par öronhängen.


För en stund sedan kom jag hem från träning i ridhuset med Cilla. Det gick inte så bra att träna idag. För att jag höll för lite i yttertyglen och för mycket i innertyglen och då blev allt fel. mamma tjatade om yttertyglen och  då blev jag sur fast det borde jag inte blivit .Jag hade ingen annledning att bli sur för att mamma försökte bara hjälpa till. Men jag menade inte att bli arg så jag bad om ursäkt. Jag får helt enkelt skärpa till mig till nästa gång och låta bli att bli sur. FÖR JAG ÄLSKAR JU TROTS ALLT BÅDE MAMMA OCH CILLA EXTREMT MYCKET.





 JAG OCH CILLA PÅ MIDSOMMARAFTON.


FORTSATT TREVLIG KVÄLL ALLA !
                                                                                    

söndag 25 december 2011

Besök !

Nu är mammas och Pär-Olas kompisar Martin ,Cecilia och deras lilla bebis Hugo här. Vi har ätit resterna av julmaten sen igår. Det var väldigt gott men visst blir man väldigt mätt av julmat. Hoppas ni alla hade en bra julafton igår det hade jag. Har precis skaffat facebook . Jag har redan 6 stycken vänner det är roligt. FORTSATT TREVLIG KVÄLL ALLA !


PS. VISST ÄR JULEN HÄRLIG ?

lördag 24 december 2011

Julafton

Nu är julklappsöppningen avklarad. Jag är jättenöjd med mina julklappar!
I paketen fanns det bland annat en grå "kingsland" mössa, en Samsung Galaxy S2 mobil, ett träns till Cilla och en ridtröja. Maria Fieber kom och var tomte. Hon hade en väldigt fin julklapps säck.


I förmiddags körde jag och mamma med Cilla till ridhuset för lite träning. Det gick superbra. Men efter en halvtimme eller vad det nu var sa Cilla ifrån att nej nu åkar jag inte mer !. Då lyssnade jag på henne och travade av. FORTSATT TREVLIG JULAFTONSKVÄLL ALLA ! PS. HOPPAS ATT NI ALLA HAR FÅTT FINA JULKLAPPAR.

fredag 23 december 2011

Busiga Cilla !

Idag har jag ridit ut en runda i skogen med en kompis. När vi skulle gallopera så gick det bra en bit sedan fick cilla fnatt. Hon försökte slänga av mig men misslyckades !. Hon har alldrig försökt slänga av mig innan. Jag blev lite förvånad. När jag sedan kom hem till stallet igen var Cilla riktigt svettig. Fast det är bra att hon busade det är ett tecken på att hon är piggare och det är superbra.


Nu har jag precis kollat färdigt på Vampire Diares. Jag skulle alldrig vilja vara en vampyr. Just precis nu sitter jag här och skriver och sammtidigt kollar på julgranen. Den är verligen fin !. FORTSATT TREVLIG KVÄLL ALLA. OCH GOD JUL !

onsdag 21 december 2011

BRA DAG !

Idag har jag haft en väldigt bra dag. Dagen började med att jag vaknade halv nio ungefär . Sen gick jag och släppte ut hästarna i hagen alltså Jalle och världen bästa Cilla. Efter det gick jag in och åt frukost och njöt av att ha jullov. Sen gick jag och kollade på granen som jag,mamma och Pär- Ola pyntade igår. Den blev jättefin !. Här kommer en bild

tisdag 20 december 2011

Äntligen !

Nu är jag frisk igen jag har haft så fruktansvärt ont i magen. I kväll är det julavslutning i Gammalstorps kyrka det blir kul.Tänk att det snart är julafton vad fort tiden går. Idag ska vi förmodligen sätta upp julgranen om vi hinner. Den är väldigt stor måste jag säga och bred.
Jag älskar Cilla förfärligt mycket hon är min alldra bästa kompis.

söndag 18 december 2011

Tränat !

Är precis hemkommen från en träning med Cilla i ridhuset. Det gick jättebra åtminstonde i slutet. Nästa gång ska jag hoppa lite och kanske tömköra.



I förmiddags var jag , mamma, Ebbe,Harry och Pär-Ola i Kristianstad och handlade lite julklappar. Men vi hittade inte så många. Sen så skulle jag igentligen klippa mig men alla frisörsalonger var stängda. Så jag får helt enkelt klippa mig en annan dag. HA EN FORTSATT TREVLIG KVÄLL ALLA !

fredag 16 december 2011

Söta ,busiga,Cilla


Jag älskar Cilla väldigt mycket för att hon är världens goaste och sötaste lilla ponny. Men ibland är hon faktiskt lite jobbig som idag då till exempel när hon tror att allting bara ska hoppa fram och döda henne. Det kan vara en sten eller en trästock som inte har legat där innan men värst av allt är nog ändå kossorna, hon har en riktig koskräck. När hon fjantar sig tvärvänder hon, stannar, hoppar iväg eller vrålstirrar på saker. När jag fick Cilla tyckte jag att det var ganska läskigt när hon gjorde på det viset, men nu är jag van och bryr mig inte om henne längre. Jag vet att jag klarar av situationen.


Imorgon ska jag, mamma och Pär- Ola till Malmö eller Helsingborg och handla julklappar. Förmodligen ska vi kolla i Hööks-affären, det är en hästaffär med massor med fina saker till både häst och ryttare. Jag har längtat efter att åka till Hööks, jag ska nämligen spana på ett nytt träns till Cilla.
Högst på önskelistan i tränsväg är ett glammigt svart träns med blingigt pannband.
 

 HA EN FORTSATT TREVLIG KVÄLL ALLA !

torsdag 15 december 2011

SNÄLLA CILLA !

Idag har jag varit i hällevik och badat med 4,5,6 det var kul vi fick bland annat övat livräddning det var jättejobbigt men det gick bra. Sen har jag spelat pingis det gick inte så bra jag pingis är inte riktigt min grej. Fast det är rättså roligt. När jag kom hem så tog jag in Jalle och Cilla och borstade dom och sedan så fick Ebbe rida lite på Cilla och Harry fick rida på Jalle för han ville inte gå. Nu har jag gjort mig iordning jag ska snart på disco nämligen. HA EN FORTSATT TREVLIG KVÄLL ALLA !

tisdag 13 december 2011

Julpysslat.

Idag har jag och mamma Leonora och Mollie och Ebbe,Harry julpysslat. Jag har försökt göra änglar men alla blev misslyckade. Det här med pyssla är nog inte riktigt min grej. Fast jag är bra på att göra julkort men det är nog bara det. Sen har jag varit ute i mökret och fixat staketet i Cillas hage för att tråden hade lossnat från isolatorena i ösregn på köpet jag var väldigt blöt när jag till slut kom in igen. I morse när jag var i skolan hade vi luciatåg och jag var lucia. Det gick jättebra men jag hade fullt med stearin i håret den första kvarten gjorde det ont för att det brändes i hårbotten av stearinet, Men efter ett  tag slutade det att göra ont.  HA EN FORTSATT TREVLIG KVÄLL ALLA !

söndag 11 december 2011

Världens bästa Cilla

 Idag har jag varit hos Leonora och Mollie och ridit i Jockarp. Jag hade min nya ridhjälm på mig och dom nya ridhanskarna den nya ridhjälmen är jätteskön !. Först så red jag lite markarbete på världens bästa Cilla sen hoppade jag 70 cm med Cilla då såklart. Det tyckte hon var jätteroligt och det tyckte jag också !. Jag och min ena tränare har pratat om att jag ska börja tävla dressyr för laget.Tack Leonora och universums gulligaste unge Mollie för att jag fick komma ut och rida hos er !.FORTSATT TREVLIG KVÄLL ALLA!

lördag 10 december 2011

FÖDELSEDAG !

Jag är världens lyckligaste människa på hela jorden !
Idag fyller jag 13år. Och hur länge som helst har jag önskat mig en charles owen wellington classic hjälm och idag fick jag äntligen den. Jag är så glad!. Jag längtar till imorgon när jag ska rida. HA EN FORTSATT TREVLIG KVÄLL ALLA!

fredag 9 december 2011

BLÅSIGT !

Idag kom jag hem klockan 2 från skolan och då gick jag direkt ut och började mocka alltså jág bytte om innan såklart. Sen så fyllde jag vatten till hästarna i både hage och box. Sedan så kom mamma hem och då åkte vi till mörrum för att se om vi ´kunde hitta 2 st choklad tomtar. Men det gjorde vi inte. Nu ska jag snart se på idol finalen jag tror att Amanda Fondell vinner. HA EN FORTSATT TREVLIG KVÄLL ALLA !

torsdag 8 december 2011

KALLT !

Nu har jag precis kommit in i värmen. Jag har varit ute i skogen och ridit med Cilla, det tyckte hon om för att hon älskar att ridas i skogen mer än allt annat. Just på den fronten har vi lite olika åsikter Cilla och jag.När jag kom hem från ridturen var det bara att börja mocka. Det var väldigt skönt att komma i värmen !. HA EN FORTSATT TREVLIG KVÄLL!!

tisdag 6 december 2011

Sommarminnen

Jag och mamma satt och tittade igenom massa bilder på hennes dator. Vi hittade denna bilden på mig och Cilla från förra sommaren.
På bilden hade vi just kommit hem en dressyrtävling i Mörrum, det var min första tävling tillsammans med Cilla. Ser ni vad ren och fin hon är? Jag hade tvättat henne innan tävlingen - världens bästa häst Cilla.


Här ser ni en bild på hur Cilla avslutade dagen utan att bry sig det minsta om min tvättning.. ;)

måndag 5 december 2011

Flyinge dagarna


Igår var jag på flyinge dagarna. Det var väldigt trevligt och mycket fina hästar och ponnyer !. Det var även 2 stycken personer som hade klätt ut sig till storkar. Dom var väldigt roliga . Jag var även i häst och ryttare butiken och kollade lite. Där hittade jag en charles owen wellington hjälm som jag har försökt spara till och velat ha hur länge som helst !. Men jag får väl skriva den på önskelista jag fyller ju år på lördag jag håller på att längta ihjäl mig. Det är julshow samma dag kl 4 i mörrums ridhus om ni vill komma. Här kommer lite fina bilder från flyingé dagarna.

fredag 2 december 2011

FREDAG IGEN !

Jag älskar fredagar. Idag har jag varit ute och tränat hos Leonora i ridhuset. Det gick jättebra Cilla var jätteduktig Jalle var ju desto dummare den lilla bushästen. Men det har regnat hela dagen idag och det tycker jag inte om jag hatar regn ! . HA EN FORTSATT TREVLIG FREDAG ALLA !

torsdag 1 december 2011

Bakat !

Nu är har jag och min kompis Sara bakat chokladmuffins. Dom är jättegoda.Nu ska vi strax överaska mamma och småbröderna med god fika. Ha EN FORTSATT TREVLIG DAG ALLA!