onsdag 28 mars 2012

SOMMARTID !!!

Idag har jag varit i skolan, fast det är jag alltid så det är ingen nyhet. När jag kom hem från skolan fick passa min småbrder Ebbe och Harry. Vi hoppade studsmatta det tyckte dom var jätteroligt, och sen så så ville Harry visa mig hur snabbt han sprang i sina racergympadojer, oj vad snabb du är sa jag då ( ironisk ) :) Men vi blev inte ute så länge för sedan så började det blåsa, så mycket att soptunnanvälte. Det blåser fortfarande jättemycket, jag sitter just och funderar på om det kommer bli storm i natt.

Natten mellan Lördag och Söndags blev det sommartid, det är jätteskönt att det är ljust så länge om kvällarna nu. Och nu är det snart påsklov, då ska jag äta godis, rida och tävla med Cilla, vara med kompisar. Och efter påsklovet åker jag och min moster till London. Det ska bli jätteroligt och spännande, för att jag har alldrig åkt utomlands innan, det ska bli jätteroligt det ska det verkligen !!!

 Detta pariserhjulet heter London eye, och jag ska även kolla på den stora klockan Big Ben och åka dubbeldäckare och såklart massa annat roligt !


 Den är verkligen hög !!!

FORTSATT TREVLIG KVÄLL ALLA !

måndag 26 mars 2012

MÅNDAG !!!!

Idag när jag vaknade kände jag att jag var väldigt förkyld och är fortfarande, men det går nog över snart hoppas jag. Jag har varit i skolan där gjorde vi inte så mycket. När jag kom hem så gick jag in och åt mellanmål, sedan gick jag ut i stallet och mockade och gjorde det som skulle göras där, sedan tog jag in och borstade Cilla. Och så gick jag en promenad i det fina vädret med henne, det var en mysig promenad.


Här kommer en bild på en fantastiskt fin häst !!!


 Fin eller vad ? Det måste vara svårt att få en häst så blank !


FORTSATT TREVLIG KVÄLL ALLA !!!

torsdag 22 mars 2012

TORSDAG !!!

Idag har jag varit med min kompis Emma, hon följde med mig hem med bussen. När vi kom hem till mig så gick vi in och åt mellanmål och sedan gick vi ut och fixade med hästarna i stallet. När vi var klara med det så tog vi in Cilla och gjorde henne iordning, för att jag skulle rida en sväng ute i skogen och Emma skulle cykla. Det blev en mysig runda i det fina vädret. Sen har jag faktiskt inte gjort så mycket mer !!!

FOTRSATT TREVLIG KVÄLL ALLA !!!

måndag 19 mars 2012

SÖNDAG !!!

Imorse väckte Pär- Ola mig vid halv 6 ungefär. Så då steg och jag upp gick ner och åt frukost, och gjorde mig iordning. Efter det så körde Pär- Ola ner mig till Statolil macken i Norje. Och där så kom Linda och hennes mamma Ewa och hämtade mig. För vi skulle på nationell dressyrtävling i Båstad, Linda skulle tävla med sin c- ponny Some Day men kallas för Sammy där. När vi kom fram lastade vi ut Sammy direkt, och gjorde honom iordning. När Sammy var färdigfixad. Så fick Ewa leda runt Sammy medans jag och Linda sprang bort till ridhuset och kollade när 2 ekipage tävlade, så att vi lärde oss programmet :) Längre hann vi inte titta för sedan var Linda tvungen att rida fram. När Linda hade ridit fram ett bra tag och enn massa ekipage hade varit inne och tävlat, var det slutligen Lindas och Sammys tur. När dom var klara så var det en nöjd Linda som kom med en häst alltså Sammy som såg ut att vara stolt över sig själv, fast att han hade gnäggat i framdelsvändningen precis framför domarna. Det var 3 stycken domare. Dom var jätteduktiga båda två !


Här kommer en bild på Linda och hennes två hästa Nero Cach och Sammy.


 Visst är dom söta :)




FORTSATT TREVLIG SÖNDAG ALLA !!!


.

fredag 16 mars 2012

FREDAG !!!

Jahapp nu är det Fredag igen, herregud vad tiden går fort. Idag har jag gått en jättemysig runda med världens bästa Cilla

 Jag och världens finaste Cilla efter träning i Mörrum :)

När jag kom hem från promenaden släppte jag ut Cilla i hagen igen. Efter det så fixade stallet, och sopade lite extra.

Jag är nästan alltid glad, men jag blir extra glad när det är så fint väder som det har varit idag och nästan alla andra dagar denna veckan också, förutom igår. Jag får riktiga vårkänslor nu när det snart är vår. Och påsk, det blir en lite anorlunda påsk detta året. Jag ska nämligeåka till London med min snälla moster, betalar denna resan till mig och sig själv. Jag fick det i födelsedagspresent. Jag tycker att det ska bli väldigt spännande och roligt, för att jag har alldrig flygit utomlands innan !!

FORTSATT TREVLIG KVÄLL ALLA !!

onsdag 14 mars 2012

EN OVANLIGT BRA ONSDAG !

Idag har jag såklart varit i skolan för det måste man ju :) När jag kom hem från skolan åt jag lite mellanmål, sedan tog jag in min söta lilla ponny Cilla, och gjorde iordning henne för en ridtur. Det blev en mysig liten ridtur, det blev mycket trav och lite galopp. Så att hon fick springa av sig, eftersom att hon ska vaccineras imorgon. Och när hon har vaccinerats så ska hon vila några dagar.

Nu är det inte länge tills det blir sommartid, det ska bli skönt när det blir ljust jättelänge på kvällarna :)

 Jordgubbar ska bli väldigt gott också, jordgubbar och glass tillexempel mums vad gott !!

FORTSATT TREVLIG KVÄLL ALLA !!

söndag 11 mars 2012

VÅR :)

Iförmiddags så red jag en lång mysig runda med Cilla i skogen, det tyckte hon om ! Att rida på ridbanan och tävla tycker Cilla inte så himla mycket om, men att rida i skogen det tycker Cilla är toppen. Efter det när jag kom hem, hoppade jag studsmatta med Ebbe och Harry, och fyllde vatten till hästarna i hagen.

Idag har det varit väldigt fint väder, man fick verkligen vårkänslor idag. Och mamma som älskar blommor började genast att plantera sina blommor som vi köpte igår, och räfsade rabatter :) Jag tycker om rosor här kommer en bild på en ros som jag tycker är väldigt fin !



FORTSATT TREVLIG KVÄLL ALLA !!!

lördag 10 mars 2012

FINAL !!!

Nu är det lördagkväll igen jag älskar Lördagskvällar. Jag kollar på melodifestivalen varje Lördag, och idag är det final :) Jag hejar på Loreen och Ulrik Munther, fast igentligen skulle jag kunna ringa och rösta på allihop ! Okej jag kanske inte tyckte att Thorsten Flinck var värd att komma till final, alltså jag menar att han var inte så pass bra att han var värd att komma till final. Annars tycker jag att det var ovanligt bra artister som kom till final iår.

 HA EN FORTSATT TREVLIG LÖRDAGKVÄLL ALLA !!!

fredag 9 mars 2012

FREDAG IGEN :)

Idag har jag varit med min kompis Emma, hon följde med mig hem med med bussen. När vi kom hem till mig så åt vi mellanmål som bestog av skinkmacka och oboy, det var gott ! Efter det gick vi ut i stallet, och tog in Cilla och borstade och gjorde iordning henne. Efter det så gick vi en runda med henne det var en mysig promenad :)

Här kommer en bild på en häst som jag tycker är väldigt fin !'


 För en stund sedan åt vi kött, klyftpotatis och sås, det var väldigt gott.

FORTSATT TREVLIG KVÄLL ALLA !

onsdag 7 mars 2012

EN BRA DAG !

Idag har jag jag varit i skolan , och därifrån åkte vi till Mjällby skola där hade vi språkval och elevensval. Som elevensval har jag hemkunsskap och där så bakade vi chokladmuffins, dom var jättegoda ! Efter det så åkte jag med bussen hem.

När jag kom hem så tog jag in Cilla och så red jag en sväng, Cilla var på bushumör och hoppade mest runt för saker som hon blev rädd för, men den sista biten hem var hon lugn och det är ju bra :) Fast det var extremt kallt ute, och det muntrade inte precis upp när jag visste att när jag kom hem skulle jag mocka och fixa allt som ska göras i stallet. Jag brukar inte ha något emot att fixa stallet annars, men när det är så kallt ute så känns det inte alltid så kul.

Tänk vad veckorna går fort nu är det snart Fredag igen.
Sista helgen i Mars blir det sommartid och det är ju inte så länge till :)

FORTSATT TREVLIG KVÄLL ALLA !

tisdag 6 mars 2012

EN BRA TISDAG :)

Idag har jag varit på bio med skolan, vi kollade på filmen Nim och den hemliga ön. Den var jättebra tycker jag. Sedan när jag kom hem var Leonora och hennes dotter Mollie hemma hos oss, för att äta tårta och fira Ebbe eftersom han har namnsdag idag vilket jag inte hade en aning om :) Efter det gick jag ut och fixade allt som skulle göras i stallet. Sedan tog jag in Cilla och precis när jag höll på att tränsa så kom mamma ut och frågadë om jag skulle ut och gå med Cilla nu ja svarade jag okej sa mamma för Erik kommer nu, vad bra sa jag och så gick jag och frågade om jag och Cilla fick hålla honom sällskap det fick vi :) Erik var pratgladare än på länge fast det gör inget för mig jag är också än sådan som gillar att prata. Det blev en trevlig liten promenad tycker jag !

Så man kan väl säga att jag har haft en toppen Tisdag !

FORTSATT TREVLIG KVÄLL ALLA :)

söndag 4 mars 2012

HAR HAFT EN BRA SÖNDAG !

Idag började jag dagen med att åka till hus nummer 2 och riva tapeter. Det var inte så himla kul. Efter det så åkte vi hem, och jag gick ut i stallet och mockade. Sedan så gick jag upp till Stall Möllebjörke som ligger ungefär 2 min hemifrån. Där var jag med mina bästa kompisar som jag kallar systrarna Nilsson, fast dom heter igentligen Rebecca och Roxanna.Vi var ute och gick med en liten ponny som heter Axxas Anarki men han kallas Knut :) Och Rebecca red på sin D- ponny Gullabos Jinder. Det var en mysig liten promenad med trevligt sällskap, fast jag måste säga att vi frös rättså mycket alla 3.

Efter det gick vi hem till mig och åt grillad kotlett med potatissallad. Sedan kollade vi på Sveriges bästa program Ponnyakuten :)

Jag har haft en toppen Söndag !

FORTSATT TREVLIG KVÄLL ALLA !