fredag 25 maj 2012

SNART SOMMARLOV !!!


Mycket har hänt sen senast, igen.
Man hinner ju inte ens blogga så många saker som tar upp min tid hela tiden. Men det är roliga saker vill jag lova! Jag kan berätta om några av alla för er.
Det finns två saker som är roligare än alla andra som har hänt och det är:
1. Vår klass har varit med i en tävling som heter  " Drogfighten", det är en tävling som handlar om droger och farorna med dem. Finalen på hela tävlingen var i Karlskrona och dit åkte vi med klassen och tävlade på Telenor Arena. Högsta vinsten var en resa för hela klassen till Liserberg och gissa vilka som vann? Japp, alldeles riktigt , det gjorde vi! Så den 16 juni, första dagen på sommarlovet , så åker vi till Göteborg. Hur roligt som helst!!


Jag tror faktiskt att tävlingar i Karlskrona är min grej, för det har nämligen hänt en annan sak i Karlskrona sen jag sist skrev och det är den roliga saken nummer ...


2.  Jag och bästa kompisar, vi tävlar för Mörrums Ryttarförening. Och vi fick ihop ett lag som var 4 st ryttare och en av dom var jag, Det heter Division 3- laget. Där vi tävlar mot massa andra ryttarföreningar inom Dressyr ! Det är 3 st omgångar och det är första omgången är på Naturbruksgymnasiet, andra omgången är i Olofström och finalen är i Karlskrona !!! :) Första omgången var det väldigt jämnt mellan Mörrums lag ( vi ) och Olofströms lag. Men Olofström vann bara med något ynka poäng, men vi kom 2: a vilket inte heller är så illa. Andra omgången var det återigen väldigt jämnt mellan Mörrum och Olofström, men vi vann. Och det var jätteroligt, för det betydde att vi hade chans att vinna hela altet ! Och finalen gick också superbra, för att vi vann . Ja vi vann hela altet. Vi fick 2 blågula rosetter en vanlig och en som det stog Blekinge ridsport förbund och ponnyallsvenskan på, sedan fick vi medaljer och pokaler, alla sakerna var jättefina !!! :) Och på Tisdagen var vi med i tidningen på bild och allt, det  var jätteroligt att se.

Min fina håruppsättning från dressyrfinalen!


Mörrums ryttarförenings ponnylag i div III
Med världens bästa kompisar!
Rebecca, Roxanna, jag och Linda.