söndag 25 november 2012


  JAG OCH  MIN BÄSTA KOMPIS ALEXANDRA <3


'

 JAG OCH MIN KNASBOLL TILL VÄN HAHA MALIN HETER HON ! <3


 JAG MED TVÅ AV MINA SMÅBRÖDER !!! <3



                                    OSKAR OCH HARRY HETER DOM :)

HÄR KOMMER EN BILD PÅ MIN VACKRA MAMMA HOST HOST ;) !

               

lördag 24 november 2012

LITE BILDER !


  HÄR KOMMER LITE BILDER PÅ MINA FANTASTISKA HÄSTAR, OCH EN JÄTTEFIN VIT PONNY <3 !
                                           
                                                     JAG OCH AMELIA EFTER FINALEN I DIVISION 2 I KARLSKRONA <3
             
                                           
                                                 EN FIN VIT PONNY !
                                             
                                              HOPP OCH SKUTT MED CILLA <3 ;)
                                               
                                             
                                              DET HÄR HÄFTIGA TÄCKET HAR AMELIA FÅTT !
                                   
                                   SÅHÄR SER AMELIA UT RIDEN ! <3

LÖRDAG !!!

Idag så ska jag nu först kolla på reprisen av Xfactor , och sedan ska jag städa min toalett. Och efter det ska jag gå en runda med Cilla och fixa stallet. Sedan ska jag inte göra så mycket förens klockan blir halv 5 för då ska jag åka till Olofström och träna med Amelia för Caroline heter hon , det ska bli jätteroligt !
                                               Här kommer en bild på finaste Amelia ! <3



fredag 23 november 2012

HEJ !


Just nu sitter jag i skolan med mina fantastiska vänner, vi har rast nu och sedan ska vi ha 70 min svenska. Jag håller på att läsa en bok som heter när ingen ser den är faktiskt ganska bra ! 
Ikväll ska jag på bio i Karlshamn med mamma och min vän Alexandra det blir spännande. Vi ska se Twilight Breaking Dawn part 2 ! ;)

Men först ska jag rida och fixa stallet och äta :)

Nu ska jag gå på lektion hej svejs ;) ! 

Här kommer en bild på mig och mina vänner !

                                   
                           Här har ni mig och min vän Alexandra ! <3


                                    
                               Jag och min vän Malin tramsar oss !!! <3

söndag 18 november 2012

HEJ IGEN !!!


Idag så steg jag upp kl 8 och då gick jag ut till stallet, och hämtade Cilla och gick en runda med henne för att hennes mage skulle komma igång. För att i Torsdags eller Fredags när jag kom hem från skolan så såg jag att Cilla låg ner i hagen, jag trodde att hon var död, så jag sprang ner i hagen för att kolla hur det var med henne. Och det var bra men hon hade ont i magen och mådde inte bra ! Så jag tog av henne täcket och gick med henne en runda direkt. Och hon varken bajsade, åt eller drack på varken Torsdagen eller Fredagen. Mamma gick på nätterna och tidigt på mornarana med henne, och jag gick på dagarna. Och igår så började hon faktiskt äta och bajsa och så, och idag är hon så smått som frisk, och det är ju väldigt skönt ! Och magen har kommit igång igen. Men vi har alldrig riktigt vetat var det var, vi trodde först att det var kolik. Men sen visade det sig att det nog var något annatl som vi inte riktigt har vetat var det är. Men nu är hon så gott som frisk lilla Cilla och det är ju bra !!!! ;) 

Det går toppenbra med Amelia jag har börjat träna henne för tränare nu och det går jättebra ! :)

 FORTSATT TREVLIG KVÄLL ALLA !!!

måndag 12 november 2012


You came in to my life the 18 October th, that was the happiest day in my life and I am the happiest girl in the world. You makes me happy you are my heart and my everything ! I can cry with you and you can talk to me, and I can talk to you <3 When you die,  I would cry to I die. You are cute, and have a very big and sweet eyes and you are perfect ! I will say at I love you of hole of my heart, you are my life, and you are my horse <3 And we are best friends forever and ever !!!!! <3

This text I wrote to my new beloved horse Amelia <3 !

måndag 5 november 2012

KALLT OCH MÖRKT !!!!! ;(


Jag har precis kommit in i värmen från att ha varit ute i kylan och fixat med hästarna och kaninen. Det är verkligen jättekallt ute, man tror att klockan är till exempel 5 halv 6 och så är den bara fyra, man luras av att det mörknar så tidigt ! Nu snart ska vi nog äta och sedan så ska jag och mamma åka till ridhuset, och träna med Amelia det blir roligt ;) 

Idag började skolan igen efter höstlovet, det var ganska roligt att komma tillbaka till skolan igen och träffa alla kompisarna och så ! Jag trodde att det skulle vara jättetråkigt att börja skolan igen, men det var det faktiskt inte inte alls faktiskt !

HA EN FORTSATT TREVLIG KVÄLL ALLA !!! ;) 

torsdag 1 november 2012

JAG ÄR DEN LYCKLIGASTE MÄNNISKAN PÅ JORDEN !!!!


Hej igen !
Det var ett tag sedan nu, och sen sist har jag borde hunnit skaffa ny ponny och tävla den. Min nya ponny heter Amelia och hon är 9 år och en D- ponny ! Hon är ett skimmel sto och den bästa ponnyn i världen för mig då alltså ! Jag har haft Amelia i exakt två veckor idag ;)
 I morse vid tio tiden ungefär så åkte jag och Amelia till ridhuset för att träna inför den kommande tävlingen som är på Lördag. Tävlingen är i Tingsryd, det ska bli jätteroligt och spännande att tävla Amelia igen , det är ju bara andra gången !  

Idag kommer min bästa kompis Maya till mig, det ska bli jätteroligt !
Hon ska sova hos mig, så vi får väl se vad vi ska hitta på idag. 

Cilla har jag fortfarande kvar men hon får mest gå små lugna skogs turer och vila. Men Cilla älskar jag lika mycket som jag alltid har gjort, men jag har inte lika mycket tid för henne nu när jag har en ny ponny ! Men hon är fortfarande min alldra bästa kompis, jag älskar henne över allt annat <3 Sen har det inte hänt så mycket mer spännande !!! ;)

HA EN FORTSATT TREVLIG DAG ALLA !!!!