torsdag 31 januari 2013

<3

Jag älskar dig ! Du är min alldra bästa vän, utan dig vet jag inte vad jag skulle ta mig till. Du är min bästa vän föralltid <3


<3





tisdag 29 januari 2013

Happy !

If you are a little down sometimes so always support your friends to you, and if you are usually cheerful and happy to spread it futher. I wich that all could be happy ! Show and tell all your friends how much they mean to to you, to show that you care about them. With his friends, one can find very nice things, and talk secrets, guys, It´s the topic conversation, It is of many. What I´m getting at is to show your friends,family and boyfriend if you have it, how much they mean to you. I can promise one thing and that is that if you try to be someone you are not, It goes to hell !


And I love my friends of hole of my heart forever and ever <3



                                                                 

lördag 26 januari 2013

IDAG/GÅRDAGEN !


Idag har min "syster" Maya varit här, vi har fixat med hästarna, åkt skridskor och bara pratat. Hon är världens bästa vän, hon ställer alltid upp och lyssnar alltid om man behöver prata. Hon är en vän som kan ha otroligt roligt med, hon är med på allt,  she is a awesome girl ! 



Igår så var jag och tränade i ridhuset för en som heter Josefine, hon är jättesnäll. Fast jag måste ändra ganska mycket på min ridning nu när jag har börjat träna för henne. Jag blev lite ledsen igår, för jag hade förhoppningar som inte blev riktigt som jag hade tänkt. Men ja sådant är livet, det är inte alltid en dans på rosor ! 

Nu har vi grannarna hemma på besök, vi har nyss ätit pizza och om en stund blir det chokladpudding :) I förmiddags så skrittade jag ut Amelia en runda, det var jätte mysigt. Hon var så mjuk och fin. 

Japp Japp nu ska jag gå ut till dom andra.

TREVLIG HELG ! 

torsdag 24 januari 2013


Igår så var jag och tränade i ridhuset på Amelia. Det gick skitbra rent ut sagt, det var en instruktör som såg mig rida, och hon sa att det såg väldigt fint ut, det var ju roligt att höra. På Tisdag ska jag vara med på Pay and Ride i Olofström (jag tränar där) Det blir roligt. Så att Amelia kan komma igång lite ! Det var ett bra tag sedan det gick så bra att träna.

Idag så ska jag skritta ut en runda med Amelia, det blir mysigt men kallt ;)

Japp nu ska jag på lektion, vi hörs senare !

onsdag 23 januari 2013

SKOLA !


Jag är på väldigt bra humör idag av någon anledning. Idag så ska jag åka till ridhuset och träna med Amelia, det blir roligt. Just nu så tränar jag på att ha mer stöd på yttertyglen, och att hon ska vara mjuk och rund på innersidan. Jag tänkte även börja hoppa lite nu, det blir roligt. 

Jaja nu ska jag dra på lektion syns senare. BYE BYE !

tisdag 22 januari 2013

PLANER !


Hej igen nu var det ett tag sedan jag bloggade, men jag ska sätta igång igen nu tänkte jag. Jag har gjort lite planer för mig, Amelia och lite om bloggen. För det första så ska jag börja träna för tränare igen nästa Tisdag ! Jag ska starta LA:1 med Amelia, och även börja hoppträna/hopptävla lite, med Amelia. För omväxlingens skull och så är det roligt också. För om man gör samma sak hela tiden finns det risk att man tröttnar, så man får göra lite olika saker. För meningen är ju att man ska ha roligt med sin häst !

Sen tänkte jag även börja skriva lite mer vad jag gör med mina hästar, och hur jag tränar/vad jag tränar på. Lägga ut lite mer bilder och videos när jag rider/tävlar. Det var mina planer för denna våren. Och så får jag se vad som händer, lite längre fram.

Trevlig läsning !


fredag 11 januari 2013

HELG !


Idag har jag varit i skolan och det var faktiskt ganska roligt, och lektionerna har gått ovanligt bra. Jag har haft väldigt svårt att läsa kartor innan men idag så släppte det faktiskt lite och gick ganska bra ! Om en stund ska vi äta, och sedan så ska jag och mamma åka och träna i ridhuset med Amelia, det blir roligt. Det är skönt med helg nu, jag ska bara va med hästarna och en kompis som heter Louise. Det är skönt att inte alltid ha så mycket planerat. Jag är på väldigt gott humör idag, jag vet faktiskt inte varför det har varit en bra dag helt enkelt !


                          
                           TREVLIG HELG ALLA ! :)

onsdag 9 januari 2013

Första skoldagen avklarad !

Jag älskar dig Amelia av hela mitt hjärta, du är mitt liv <3

Idag steg jag upp halv sju, eftersom att jag skulle åka med bussen till skolan. Det kändes lite ovant att vänta på bussen igen för att man ska till skolan. Men tro det eller ej så var det faktiskt roligt att börja skolan igen, och träffa alla kompisar och lärare ! När jag kom hem från skolan kl 4 så slängde jag i mig lite yoggi, och sedan så sprang jag ner till stallet och tog in Amelia och så borstade jag henne lite. Och sedan så åkte vi iväg till ridhuset, och tränade/satt igång henne lite, när jag fattade galopp så var hon väldigt busig, hon sparkade bakut och jag fick knappt stopp på henne hahaha. Det är min goa lilla bushäst det, men när hon väl hade lugnat ner sig lite så gick det bra !



Du är min absolut bästa vän nu och föralltid ! <3



tisdag 8 januari 2013

Skola imorgon !


Ja då är det skola imorgon, jullovet har verkligen gått fort. Fast jag har saknat alla vänner och lärare lite, så att det blir nog bra att börja skolan när man väl kommer i gång. Igentligen  så skulle vi börjat skolan idag, men istället så hade vi utvecklingsamtal.


Clinic med Kyra Kyrklund !

I Söndags så var jag, mamma och två stycken till på clinic med Kyra i Flyinge. Det var fantastiskt Kyra är otroligt duktig på att prata och lära ut, hon kan så mycket och hon har ridit/tävlat så många år, hon är en väldigt erfaren dressyrryttare ! Och i slutet så hade hon så att man fick ställa frågor till henne , och då fick hon ganska många frågor och hon gjorde så utförliga och bra svar, hon är en fantastisk person som kan så mycket inom ridsporten, synd bara att hon bor i England !

                                                        Kyra Kyrklund på sin fina häst Matador !

         

lördag 5 januari 2013

Kyra Kyrklund !


Idag så kommer mammas vän Karolina med familj och ska sova över hos oss. Imorgon ska jag, mamma , Karolina och en som heter Maria, åka och titta på Kyra Kyrklunds clinic i Flyinge, det blir roligt !

Kyra är en otroligt dyktig dressyrryttare och tränare, hon bor i England och har tävlat VM och OS bland annat. Hon har väldigt fina hästar och det sägs att hon kan vara lika rolig som Robert Gustavsson haha.  Hon började tävla redan som 16 åring, hon var väldigt framgångsrik på hemmaplan och vann finska mästerskapen hela tio gånger ! Hon föddes 30 November 1951 i Helsingfors som ligger i Finland , men hon bor nu i England och är en av världens bästa dressyrryttare !


Kyra Kyrklund på en av hennes otroligt fina hästar,



Här är en häst till och Kyra, hon är verkligen  duktig !

torsdag 3 januari 2013

EN HELT VANLIG TORSDAG !


Idag är jag med min bästa vän Lollo (Louise)
vi har kollat på två filmer dom var jättebra, och nu plattar hon mitt hår ! Hon ska sova  här i natt det blir roligt. Imorgon ska vi vara med hästarna och så kanske hon ska färja håret på mig, spännande ;)

Det blev inte ett så långt inlägg idag ;)

FORTSATT TREVLIG KVÄLL ALLA !
 

tisdag 1 januari 2013

2013 !


Nu är det år 2013 vilket fantastiskt år vi förhoppningsvis kommer att få. Igår så firade jag och familjen nyår hos våra väldigt trevliga grannar, det var jättetrevligt där, vi åt god mat/efterätt, sköt raketer och hade julklapps race. 

Jag tycker att 2012 har gått ganska fort ändå, och mycket roligt men även tråkiga saker har hunnit hända under året som har varit.  Jag hoppas att alla har haft en riktigt bra nyårsafton, och ett bra år, och att ni får ett ännu bättre år nu !
                                                Såhär såg det ut när jag prov red Amelia första gången ! ;)

Det är ju fortfarande jullov vilket är väldigt skönt tycker jag. Imorgon ska jag hjälpa mamma och hennes jobbarkompisar att inventera ! Inventerar gör man när man räknar grejer i affären och ser om man behöver köpa in nytt. Och på Söndag ska jag, mamma och kanske en vän till henne åka till flyinge och kolla på clinic med Kyra Kyrklund, det blir roligt tror jag ! 

HA EN UNDERBAR DAG ALLA !!!