torsdag 21 februari 2013

Homepage in Englich !


Today I have been home alone, all day. It was good, it was so quiet and pieceful ! I`ve even had time to clean my room, walking with my lovely little pony, and fix the stable.Since I have been out and done nothing. And I have listened to music, I like Zara Larsson let Uncover very much ! 

Tomarrow I`ll go out and fix the stable when I have eaten breakfast. And then so will my friend Louise come to me. And then we get some horses and shoot them and me, with Louises camera ! :)

HAVE A GOOD NIGHT NOW, GOODBYE :)

AND SE YOU SOON !

I LOVE YOU OF EVERYTHING ELSE <3

onsdag 20 februari 2013

Lite blandat !


Hej igen !
Jag har tänkt lite på det här, med dolda handikapp, och olika svårigheter i skolan. Alltså även om man tycker att skolan är jobbig och svår, i vissa ämnen. Så finns det fortfarande möjlighet att få jobb när man blir vuxen. Om man har ett dolt handikapp te x dyslexi så är det ju inte säkert att det behöver påverka en när man blir vuxen. Det är ju skoltiden som är jobbigast ! Men om man har kämpaglöden och verkligen försöker, så fixar man skolan . Man behöver bara kämpa lite mer än andra.

Jaja ibland så kommer man att tänka på saker som man vill skriva ner, även om det kanske inte är så intressant  . Men jag har ganska svårt i matte och engelska, men jag kämpar på. Och just nu så är jag godkänd i matte , så det hjälper att kämpa. Men jag har ju mina hästar och vänner som gör mig glad, och inte tänker så mycket på sådant som är lite svårt. Alla människor har svårt för någonting, det finns ju ingen människa som är helt problemfri ! Men jag är en väldigt lycklig person, som gillar livet. Innan så såg jag problemen som ett hinder för mig. Nu försöker jag bara tänka framåt, och att jag kommer klara det.

Nu ska jag kolla på ett program. sedan så ska jag gå ut och packa in lite saker i transporten. Och borsta och knoppa Amelia eftersom att vi ska tävla sedan. 

BYE BYE ;)


Tävling !


Nu har jag precis ätit frukost, och mockat i stallet. Om en stund så ska jag gå ut och ta in Amelia, och borsta henne. Sedan kommer mamma och hjälper mig med knopparna ! Jag ska nämligen tävla idag, i Olofström. Det blir roligt/spännande, men jag har ganska hård komkurrens i min klass, så jag räknar inte med en placering. Men självklart så vill man ju alltid bli placerad ! Men jag satsar bara på att ha roligt, och att rida ett helt program och vara helt mjuk, framförallt i armarna !

Jag uppdaterar här hur det gick, senare idag. 

Ha en bra dag så länge !! :)

måndag 18 februari 2013

Måndag !


Nu är jag precis hemkommen från Tingsryd, jag var där med mamma, Ebbe och Harry ! Vi var i hästaffären, och där köpte jag en jättefin Pikeur väst, som jag tycker om väldigt mycket. Och efter vi hade varit där inne så åt vi lite mat. Sedan så gick vi och köpte täckes hängare, och sådant till stallet.

Och nu är vi precis hemkomna, och ska strax gå ut och fixa i stallet. Så att det ser lite trevligt ut !
För sedan så kommer det några och ska titta på Jalle, vi ska sälja honom nämligen :(

j
Jalle <3


Efter dom har kollat på fina lilla Jalle, så ska jag hjälpa mamma att sätta upp lite hyllor i sadelkammaren. Och efter det så ska jag gå in och laga lite mat, och spela wii med småbröderna ! 

FORTSATT TREVLIG MÅNDAG ALLA !!! :)

söndag 17 februari 2013

Söndag !

Jag älskar dig av hela mitt hjärta ! <3
Mitt hjärta <3

I morse så körde mamma mig till Mörrum, för att jag skulle träffa min pappa där. Och han har jag inte träffat på två hela år, så det var lite nervöst ! Men jag klarade av det också, och sedan får vi se när vi träffas igen. Efter det så åkte jag hem, och så tog jag in Cilla och Amelia till stallet. Och gjorde dom i ordning, för att sedan åka till ridhuset och träna lite ! Med Amelia så blev det mycket galopparbete, och så red jag även igenom programmet, för jag ska tävla med henne på Onsdag. Och sedan så tog mamma hand om Amelia, så tränade jag Cilla lite också barbacka, det gick skitbra ! Jag har inte ridit Cilla på jättelänge, så Cilla tyckte att det var jätteroligt, hon var extremt pigg. Jag trodde att hon skulle bralla av mig ;) Men jag satt kvar. Cilla tyckte nog det var roligt att få springa av sig lite, hon gjorde min dag. Jag blev så himla glad över att hon var så pigg, jag ska börja rida henne oftare. I morgon ska jag nog skritta ut henne, sen får hon följa med mig till ridhuset snart igen !!! :)

Mitt älskade hjärta och jag <3


<3


lördag 16 februari 2013

Lördag !


I morse så var jag ute och red en runda, på Amelia. Hon var ganska avslappnad för en gångs skull, det blev en riktigt mysig ridtur. Ikväll så kommer det en kompis till oss, vi ska ha melodifestivalen kväll , det blir roligt ! Hon ska även ta med sig sina söta små barn hit, så jag kommer nog att leka lite med dom skulle jag tro :)

Nu har jag precis kommit in i värmen efter att ha varit ute och fixat stallet och lagt in nytt spån till alla hästarna. 
Det är väldigt skönt att det är sportlov nu ! Jag har inte så många planer för vad jag ska göra på lovet mer än två stycken. Imorgon ska jag träffa pappa en stund, honom har jag inte träffat på två år. Så vi får väl se hur det går. Och på Onsdag så ska jag tävla i Olofström med Amelia, det blir jätteroligt. Och sedan resten av lovet får vi väl se vad som händer !

Jag och mitt hjärta önskar en fortsatt trevlig helg till er alla ! <3

tisdag 12 februari 2013

HEJ IGEN :)


Idag är det Tisdag, och det är veckans segaste skoldag. Det är bara tråkiga lektioner, men man överlever det också ! Idag har även hovslagaren varit här, så Amelia och Cilla har fått nya skor. Dom skötte sig utmärkt :)


Ha en fortsatt trevlig kväll !
Imorgon så ska jag titta på teater på Bokelundskolan med skolan. Det blir roligt för då slipper vi matten ;) Jag vet faktiskt inte vad det är för teater så det  blir spännande. Jag har inte så mycket att skriva om just nu. I alla fall så tänkte jag försöka lägga upp en video kanske även lite bilder när jag rider, snart igen. Det har jag ju lovat och det kommer bli många fler !

 Önskar jag och mina fina ponnyer <3
 

söndag 3 februari 2013

DÅLIG DAG !!!!


Idag har jag varit enormt förbannad på mamma hela dagen (är det fortfarande), för att när jag rider och alltid annars så är jag väldigt stel. Och det vet jag att jag kan fixa på egen hand, men mamma tvingar nu mig att gå på yoga annars säljer. Och det är det sista jag vill gå på i mitt liv, jag hatar yoga något så enormt. Men om inte jag börjar på yoga så säljer hon Amelia ! Och det vill inte jag, men jag vill absolut inte gå på yoga. Så nu vet jag inte vad jag ska göra. 

När vi var i ridhuset idag så gick det ganska dåligt i början, och då blev jag irriterad på mig själv för att jag inte kunde rätta till det just då, och så blev mamma arg på mig för att jag klagade över att det gick dåligt. Och sedan har det varit katastrof hela dagen, mellan mig och mamma !
Och vi har fortfarande inte redat ut det, och jag vet inte hur vi ska göra det heller, men jag hoppas att det inte dröjer så långt tid tills vi har det. Det är jobbigt när man går omkring och är sura på varandra. Men jag får se vad som händer imorgon. Jag tänker inte vara arg längre i alla fal, det räcker att vara ledsen. 

Livet är inte alltid en dans på rosor !