måndag 18 mars 2013

Hej igen !


Det blev ett väldigt kort inlägg innan, eftersom att jag var i skolan. 

Som sagt så var jag och tävlade i Vinslöv igår på Amelia. Och nu har jag ännu en tävling på gång, den är nu på Söndag ! Den ridklubben ligger också utanför Kristianstad, ridklubben heter Skepparslövs Ryttarförening ! Det ska bli väldigt roligt och spännande. Och självklart så satsar jag på vinst igen ;)

Nu är det bara två veckor kvar till påsklovet, det ska bli riktigt roligt. Jag ska åka upp till min moster i Stockholm och bo där några dagar, det ända läskiga med det är att jag sedan ska flyga hem själv . Men det löser sig säkert det tar ju inte så lång tid att flyga, så det blir nog bra ! 

Ibland vissa dagar kommer jag inte på något att skriva om, så om ni har några förslag så säg gärna till. Det skulle vara bra, jag ska även lägga upp en film imorgon på tävlingen går tänkte jag. Jag håller på och leta lite tävlingar i Skåne och Blekinge, det vore kul att komma igång lite med tävlandet nu. När jag faktiskt har en ponny som orkar och tycker att det är roligt att visa upp sig. Jag har hört från många olika håll att det ska komma ännu mer snö, och till med bli snöstorm imorgon. Det vill jag absolut inte jag vill att våren ska komma nu !!!! Har även varit på biblioteket idag där jag lånade en jättebra bok en Twilight bok som heter "Ljudet av ditt hjärta" den är jättebra, har läst jättemycket redan. 


Ha en fortsatt trevlig kväll allihop !!! :)

söndag 17 mars 2013

Tävling i Vinslöv !


Igår tävlade jag i Vinslöv, på Amelia. Alla sa att det var en jätte hård domare, så jag  satsade inte på att vinna. Det var 17 st som jag tävlade mot i min klass, och jag vann på 69.14% det var riktigt roligt och jag är super nöjd med  mina procent, och med min stjärna till häst :)

<3

tisdag 5 mars 2013

Hej igen !!!


Förlåt för dålig uppdatering, har inte haft tillräckligt med tid. Jaja igår kom i alla fall en ny häst hem till mitt stall, det är en som ska hyra in honom hos oss. Det är ju alltid trevligt att ha sällskap när man mockar osv...  Han är bara 2 år alltså inte så gammal ! Men han är väldigt kelen och snäll fast att han är så liten ;) Det har inte blivit någon ridhus träning för mig och Amelia på ett tag nu, har inte haft möjlighet att ta mig dit, men det har blivit mysiga ute ritter istället. Jag är ganska glad idag, jag är väl som jag brukar vara, men jag vill helst åka hem skolan är väldigt tråååkig idag ! 

Det kanske kommer upp ett inlägg till senare under dagen, ska även försöka få upp lite mer videos på mig när jag tränar med Amelia :)

HA DET BRA SÅ LÄNGE !!! ;)