torsdag 20 juni 2013

Bilder från träningen på Amelia i söndags !


I, am so happy like have this amazing horse in my stable !


:D
       
I love you !

måndag 17 juni 2013

SOMMARLOV !

Nu är det första riktiga dagen på sommarlovet, men jag har inte gjort något särskilt ännu. Nu ska jag strax ringa min kompis och höra om hon vill hitta på något, och efter det ska jag bege mig ut och fixa stallet. Idag är det hyfsat fint väder, det var det inte igår det bara regnade det riktigt öste ner !

Jag gör ett blogginlägg igen ikväll :)



                                          
Härliga sommar :)

lördag 15 juni 2013

GRILLFEST !


Nu ska jag och resten av familjen snart åka och titta på en ny hästtransport. Sedan när jag kommer hem så ska jag baka två st kladdkakor som  vi ska ha till efterrätt ikväll. Jag har nämligen bjudit hit några kompisar ikväll, jag ska ha grillfest. Det kommer bli riktigt roligt, och jag har riktigt schyssta och roliga vänner. Ja men nu ska vi strax åka så jag ska gå !

HA EN FORTSATT TREVLIG DAG ALLA DET SKA JAG HA ! :)



SOMMAR :)
                                                
<3




torsdag 13 juni 2013

TORSDAG !


Nu har jag precis kommit in igen, jag har varit ute och städat vårt uterum. För att jag har bjudit hit några kompisar på Lördag, jag ska har grillkväll. Och det såg ut som ett bombnedslag i uterummet där vi ska sitta och äta på lördag så då fick jag städa och plocka undan där. Det blev väldigt bra det allra sista tar jag imorgon !

Imorgon är det även skolavslutning, sedan är det sommarlov det ska bli riktigt skönt :)

tisdag 11 juni 2013

TISDAG !


Idag har jag och resten av högstadiet varit på strandvallen, det var friidrottstävling där som vi deltog i . Det var fyra stycken olika grenar, stöta kula, längdhopp, kasta spjut och 80 m . Det gick ganska bra, vi var där hela skoldagen det var ingen vanlig skoldag. 

Imorgon ska vi cykla till Sölvesborg, och äta på glass båten det blir mysigt. Sedan är det bara en dag kvar i skolan, sedan blir det SOMMARLOV :D !!!! 

Have a nice evening everybody !

söndag 9 juni 2013

SÖNDAG !


Idag så ska jag fixa stallet, gå en runda. Sedan får vi se vad som händer ;) 

Tänk att nu är det bara en vecka kvar i skolan, sedan är det sommarlov. Det ska bli väldigt skönt, det kommer hända mycket roliga saker bland annat så ska jag åka till Stockholm igen. Sedan ska jag till Falsterbo Horse Show med mamma, sedan får vi se vad som händer. Det kommer bli ett grymt sommarlov !

Nu ska jag gå ut och hjälpa mamma och Pär- Ola med kaporten till transporten.

FORTSATT TREVLIG DAG ALLA !

lördag 8 juni 2013

LUCKY !

I, am often very happy, it don,t need to have a reason. If you are a little bit sad som day, a smile make your day better ! I, am often happy because I have great friends and a very nice family, and of course my horses make me happy to, they are my best friends. 

This week has Sweden Rock Festival was in Norje, and I was there with my best friend Alexandra yesterday. We had very fun like we always have. I bought a new shirt with a tiger on, I like this very much.  Now I should go up to my grandma, she has made pancakes ! ;)

Have a great day everybody !

                                      

torsdag 6 juni 2013

Sommar :)

Känsla 
Sommar :)
Lycka <3



                                                                           
Bästa vän !

TORSDAG !


Idag har jag inga direkt planer för dagen, förutom att jag ska gå ut och fixa stallet. Men det gör jag varje dag ;) Igår var jag på rockfestivalen som är här i Norje denna veckan. Det var jättetrevligt och bra musik, jag ska dit imorgon  igen med min bästa vän ! 

Efter helgen går vi in på sista veckan i 7:an sedan är det sommar lov, det ska bli riktigt roligt ! Förutom att min bästa kompis flyttar tillbaka till Tyskland :( Jag kommer verkligen sakna henne ! Jaja nu ska jag gå ut så får vi väl se vad dagen har att bjuda på.

FORTSATT TREVLIG DAG ALLA GOA MÄNNISKOR !